Klub Nerf nadšenců, sportovní a strategické venkovní hry, Satalice, 1. IT Gymnázium

0 termínů

Praha 19

7-15 let

Educenter s.r.o.

bez termínu

Pokud hledáte kroužek, kde vaše dítě může vybít svou energii, zlepšit dovednosti, rozvíjet se a zároveň se bavit, jste na správném místě.

Naším cílem je rozvoj pohybu, postřehu, spolupráce, strategie a samostatnosti. Někdy budeme hrát individuálně, jindy v týmech, a to zejména venku, bez ohledu na počasí.

Strategické myšlení není pouhé rozhodnutí, jak vyřešit správně konkrétní situaci. Je to proces, který začíná jasně stanoveným cílem, určuje kroky potřebné k jeho dosažení.

200 Kč/lekci
připravuje se pro rok 2025

Termíny

K dispozici nejsou zatím žádné termíny.

Místo konání

Adresa: K cihelně 129/1, 190 15 Praha 19

Fotogalerie

Provozovatel

Educenter s.r.o.

Educenter se zaměřuje na kurzy, workshopy a příměstské tábory, které se věnují 3D technologiím, robotice a virtuální realitě pro děti ve věkovém rozmezí 6 až 15 let. Naše programy jsou pestré, zábavné a odpovídají věku účastníků. Děti si zdokonalují praktické dovednosti v oblasti 3D tisku, rozvíjejí svou prostorovou představivost, jemnou motoriku a digitální dovednosti.

Technologie 3D tisku, kterou považujeme za jednu z nejvíce perspektivních oblastí, se využívá v různých odvětvích, jako jsou lékařství, automobilový průmysl či archeologie. V Edu3D dětem předkládáme praktické aplikace této technologie.

Naše aktivity podporují rozvoj kreativity u dětí a poskytují jim přístup k moderním technologiím, čímž je připravujeme na budoucí profesní příležitosti.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.