Zimní tábor se Čtyřlístkem 2025

22.2. - 1.3.2025

Pobytové

Strážné

0-18 let, 18+

Klub dětí a mládeže Čtyřlístek

volno

Týden v Krkonoších pro rodiče s dětmi nebo samostatné děti od 7 let plný zábavy a aktivit na sněhu i v pohodlí chaty. Zábava pro děti, odpočinek pro rodiče - užijí si s námi všichni!

Program

Nabízíme program zajištěný profesionálními a zkušenými lektory. Dopoledne lyžování, odpoledne aktivity dle počasí a nálady a energie ve skupině (buď venkovní, nebo uvnitř chaty). Celý týden provází celotáborová hra na téma Jack London: Volání divočiny, na jejímž konci budou děti odměněny. V okolí je i možnost různých výletů a výprav za prozkoumáním zimní přírody. Rodiče se do programu mohou zapojit, nebo si můžou odpočinout, či si najít jiný aktivní program (v okolí jsou i běžkařské trasy).

Ubytování

Ubytování je zajištěno na chatě Jawa ve Strážném v Krkonoších, která má skvělou polohu. Chata je krásně zrekonstruovaná, pohodlná, a pokoje mají samostatné sociální zařízení. V chatě je společenské místnost s krbem a kulečníkem, lyžárna i sauna. Součástí ceny je celodenní domácí strava a pitný režim.
Skiareály Strážné v Krkonoších a Herlíkovice jsou dostupné z místa ubytování skibusem zdarma.

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, večeře, svačina

Storno poplatky

  • odhlášení méně než 14 dnů před zahájením tábora činí poplatek 50 % z celkové ceny tábora
  • odhlášení méně než 7 dnů před zahájením tábora činí poplatek 100 % z celkové ceny tábora
  • odhlášení v den zahájení tábora činí poplatek 100 % z celkové ceny tábora
  • storno poplatek Vám nebude účtován, seženete-li za své dítě náhradníka (změna účastníka bude provedena bez poplatku)

Termíny

Turnus od-do Poznámka
22.2. - 1.3.2025 Přihlásit se

Místo konání

Adresa: Strážné 180, 54352 Strážné

Fotogalerie

Provozovatel

Klub dětí a mládeže Čtyřlístek

Naše organizace organizuje pro děti volnočasové aktivity v podobě kroužků v průběhu školního roku. Během letních prázdnin pořádáme pobytové i příměstské tábory. Nabízíme ale i zimní tábory a další akce pro rodiče s dětmi, třeba naše dobrodružné víkendovky pro tatínky s dětmi, nebo různé semináře a přednášky. Zakládáme si na kvalitních lektorech i asistentech, které každoročně školíme v rámci zdravotnického a kompetenčního školení. Spokojenost dětí a jejich zážitky jsou pro nás to nejpřednější!

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.