Podzimní tábor ASTERIX A OBELIX

26.10. - 30.10.2024

Pobytové

Doubravník

6-17 let

Barevné prázdniny

volno

Připravujeme další táborové dobrodružství v podzimních barvách s celotáborovou hrou na motivy příběhů Asterixe a Obelixe! Hry, soutěže, výtvarné tvoření, kytara, diskotéka, výlet... Máte se rozhodně zase na co těšit! :-)
Pro děti bude jako vždy zajištěn celodenní program – dopolední hry, zábava na polední klid, odpolední program a samozřejmě večerní, popřípadě noční hry. Aktivity budou probíhat podle počasí venku na hřišti, v lese, nebo uvnitř ve společenské místnosti. Program bude opět zajímavý a pestrý, své místo v něm budou mít hry sportovní, výtvarné, vědomostní či dramatické. V plánu je samozřejmě také výlet, hraní na kytaru a hlavně spousta zábavy a legrace!

4 800 Kč
Cena zahrnuje dopravu z Brna a zpět, ubytování, stravování, práci vedoucích a lektorů, materiál na bohatý program i odměny.

Program

Celotáborová hra ASTERIX A OBELIX
Je rok 50 před Kristem, celá Galie je obsazena Římany… Celá? Ne! Jedna vesnice, obývaná nepoddajnými Galy, ještě stále odolává nájezdníkům. A právě do této vesnice se chystáme vypravit! Boj s Římany jistě nebude snadný, ale jsme si jistí, že to budete právě vy, kdo posádkám římských legionářů na konci října, léta Páně 2024, poněkud znepříjemní život... A kdo ví, třeba se během oněch pětí dní stane celá Galie územím nikoli římským, ale galským!

Ubytování

Zajistili jsme pro Vás ubytování ve zděných chatách nazvaných domky atrium. Každý domek má čtyři pokoje se dvěma až třemi lůžky. V domcích je vlastní sociální zařízení (WC a sprchy), ústřední topení, lednice, společenská místnost a venkovní terasa. Areál rekreačního střediska Prudká nabízí několik hřišť pro různé sportovní aktivity, venkovní stolní tenis, houpačky, prolézačky a ohniště. Celé středisko má rozlohu asi 4 hektary, je umístěno v překrásném údolí obklopeném lesy.

Strava

pitný režim, snídaně, oběd, večeře, svačina, Na základě lékařského potvrzení lze připravit i dietní stravu

Termíny

Turnus od-do Poznámka
26.10. - 30.10.2024 Přihlásit se

Místo konání

Adresa: Doubravník 256, 592 61 Doubravník

Fotogalerie

Provozovatel

Barevné prázdniny

Naše táborová organizace je tvořena různorodou skupinou lidí. Převážně se jedná o učitele nebo studenty pedagogických a sportovních oborů, kteří se věnují práci s dětmi a mláděží. Náš tým, samozřejmě v různých personálních obměnách, funguje od roku 1993. Nejprve pouze formou celoroční práce s dětmi od 8 do 17 let (basketbalový oddíl). Od roku 2002 jsme rozšířili naše aktivity na vzdělávací akce a rok nato jsme přidali první tábory. Od roku 2005 patří mezi naše aktivity také velmi oblíbené pobyty pro rodiče s dětmi.

Máte k této nabídce dotaz?

Pro obecný dotaz na provozovatele webu přejděte do kontaktů.